Welkom op de site van ons vlindertje Nyah.

Ik, als moeder, heb nogal de nood om de dingen van me af te schrijven rond het overlijden van mijn dochtertje. En al zoekende kwam ik deze site tegen.
Ik hoop er eerst en vooral mezelf mee te helpen, helpen met dit verlies te verwerken.
Daarnaast hoop ik ook andere mensen ermee te kunnen helpen, mensen die zelf in die situatie zitten, of mensen die Nyah gekend hebben.
Als jullie bezoeken, laat gerust een berichtje na, ik zal er deugd van hebben om ze te lezen. Er is plaats voor jullie om in het 'gastenboek' een boodschap na te laten, en er kan gereageerd worden op de tekstjes die ik getypt heb in het 'dagboek'
Als jullie dit willen kunnen jullie zich ook 'vriend' maken op de website, op die manier word je verder op de hoogte gehouden via email indien er iets nieuws geplaatst word.
Hiervoor moet je links klikken op vriend worden. Daar moet je je gegevens doorgeven. Als dit goed gebeurd is, krijg je een email met een wachtwoord. Dit wachtwoord moet dan opnieuw opgegeven worden bij 'vriend worden'. Als dit gebeurd is, moet je nog 1 keer klikken op 'vriend worden'. Pas dan krijg ik er melding van en kan ik jullie toevoegen. Als dit alles goed verlopen is, zou je een email moeten ontvangen bij ieder nieuw geplaatst bericht.

groetjes Melissa

Meer over Nyah...