Gastenboek

Aantal berichten: 9

Lies

24 april 2018 20:40:41
Lieve Nyah,
Het duurde enkele weken tot ik de juiste woorden vond om iets neer te schrijven. Ik herinner me nog als gisteren de eerste keer toen ik kwam babysitten. Je zat al reeds in je bedje om nog een tukje te doen om erna nog wat te spelen. Ik hoorde je lachje door de babyfoon en was benieuwd om je uit je bedje te halen. Wat werd het toen snel duidelijk dat je Melissa’s kleintje was.Ik herkende zoveel van je mama’s vrolijkheid in jou. Die aanstekelijke lach en stralende oogjes had ik zelden gezien. Een o zo gelukkig peutertje die zoveel liefde kreeg rondom haar.
Lieve Nyah, je hebt zoveel mensen hun hart geraakt. Zo sterk dat jij nooit zal vergeten worden althans zeker niet door mij.
Het duurde enkele weken tot ik de juiste woorden vond om iets neer te schrijven en nu weet ik weer waarom er zijn maar weinig woorden die kunnen beschrijven wat een prachtig meisje jij bent.
Bedankt kleine meid dat ik jou heb mogen leren kennen.

evelinekevin

20 maart 2018 10:33:29
heel veel sterkte

Severine

18 maart 2018 22:44:34
Melissa,

Enkele dagen m'n moed bij elkaar gezocht om hier iets neer te pennen...
Door m'n hobby's word ik regelmatig aan Nyah herinnert.  Vandaag moest ik in het bijzonder aan je denken (beurs Kortrijk), door onze hobby hadden we een start om een conversatie te beginnen. Je postte regelmatig je creatie neer met een foto, want je was supertrots wat je maakte voor Nyah! Jouw prinses, zag er telkens beeldig mooi uit.
Verder heeft ons gezin ook nog leuke herinneringen aan haar, ik zie ze nog steeds voor me zitten bij ons in de frituur, smullen van haar frietjes, telkens op zaterdagmiddag, als jij moest werken.  Aan het eerste tafeltje, een beeld dat nooit vergeten zal. 
Zonder de foto's die ik regelmatig bekijk met Liasje, hoe ze opgroeide met hem tijdens 't Kikkertje al. Als ik hem dan vertel over Nyah, het sterretje aan de hemel, zegt ie heart.
Het moet enorm zwaar zijn voor je om dit mee te maken, maar altijd welkom! Af en toe zal ik de tijd nemen om je dagboek te lezen, om de mooie verhalen die je neerschrijft over haar te bewonderen.  
Sterkte en dikke knuffel xxx

Caroline lauwers

12 maart 2018 13:11:50
liefste Nyah, Ik heb nooit het geluk gehad je persoonlijk te kennen. Via FB van je mama kon ik je levenswandel volgen en je moetie had ook altijd iets mooi over haar oogappel te vertellen. Je oogjes straalden altijd van geluk, dat kon ook niet anders, je werd zo omringd met liefde! Die liefde zal je altijd blijven voelen. Dikke kus.

hilde

12 maart 2018 11:32:52
liefste melissa 


het klinkt misschien raar en ik weet ook niet hoe of waarom maar deze morgen werd ik waker uit een 
​mooie droom nyah maakte mij al zingend en springend wakker zwaaiend met een ballon in haar hand
ze was gekleed in een prachtige bloemetjesjurk waarschijnlijk eentje van jouw hand gemaakt ze zag er
heel gelukkig en zorgeloos uit het gaf mij een dubbel gevoel ergens verdriet en toch wat troost